Kausi on ohi

15.12.2011 18:18

Vuoden 2011 ottelut on nyt oteltu ja on aika katsoa, mitä on tehty. Kesä- ja syyskausi ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, koska monia vaivasivat vammat, sairaudet ja ne aina niin ikävät työt. Mahtui sinne mukaan muutama häiritsevä ulkomaanmatkakin. Toivottavasti keväällä saadaan taas otteluita suunniteltuun tahtiin.

 

Alkuperäisistä ryhmän jäsenistä on lähtenyt kaksi ja tilalle on tullut kaksi uutta. Nykyisten jäsenten ryhmän aikana ottelemien matsien saldo oli 9 amatöörimatsia, joista kaikista lopputuloksena oli voitto. Kaksi voitoista tuli lopetuksilla ja loput pisteillä/tuomariäänin. Aleksi Kainulainen otti ensimmäisen ottelunsa ammattilaissäännöillä ja ottelun lopputuloshan oli tyrmäysvoitto ensimmäisessä erässä. Kausi meni siis varsin hyvin, vaikka otteluiden määrä jäikin mainitsemistani syistä vähäisemmäksi kuin olisin halunnut.

 

Olen pitänyt tilastoa myös Finnfighters' Gymin otteluista, joten mainitaan nyt ne tässä samalla. Tilastot sisältävät luonnolisesti Team Peltoniemen jäsenten matsit.

 

Amatöörit:

 9 tapahtumaa, joissa FFG:n ottelijat otti yhteensä 39 matsia. Voittoja 26 (66,7 %), tappioita 12 (30,8 %) ja 1 tasapeli (2,6 %). Voitoista 10 lopetuksilla, 1 TKO ja 15 pisteillä/tuomariäänin (2 hajaäänin). Tappioista 6 lopetuksilla, 2 TKO ja 4 pisteillä.

 

Ammattilaiset

 6 tapahtumaa, joissa FFG:n ottelijat otti yhteensä 7 matsia. Voittoja 5 ja tappioita 2. Voitot 2 KO, 2 lopetusta ja yksi tuomariäänin. Tappiot 1 lääkärin keskeytys ja 1 TKO.

 

Eniten otteli Juho Valamaa (4 amatöörimatsia ja 2 ammattilaisena). 3-4 ottelua ottaneita: Eemeli Sainio (4 ottelua, Team Peltoniemi), Roope Jokinen (3 ottelua, Team Peltoniemi), Pekka Soikkeli (3 ottelua) ja Lassi Isometsä (3 ottelua)